Σεισμοσ Στην Αθηνα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ | από το / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος.

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Î'ΛÎ'Î'ΝΙÎ' | από το
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Î'ΛÎ'Î'ΝΙÎ' | από το from www.iefimerida.gr
Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ο σεισμός σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Ο σεισμός σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Σεισμοσ Î'θηνα / ΕΚΤÎ'ΚΤΟ ΤΩΡÎ'
Σεισμοσ Î'θηνα / ΕΚΤÎ'ΚΤΟ ΤΩΡÎ' from 1.bp.blogspot.com
Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Ο σεισμός σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, .

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Ο σεισμός σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Κατερίνα Î
Κατερίνα Î"ερονικολού â€" Î"ιάννης from www.newsit.gr
Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της αθήνας, . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην .

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός 3,1 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του σαββάτου στην αθήνα. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητός λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν λίγο αισθητός στην αθήνα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο σεισμός είχε επίκεντρο 23 χλμ.

Σεισμοσ Στην Αθηνα - ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Î'ΛÎ'Î'ΝΙÎ' | από το / Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε χαμηλό εστιακό βάθος.. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Καθησυχαστικός ο καθηγητής σεισμολογίας άκης τσελέντης, εξηγώντας πως έγινε αισθητός καθώς το εστιακό βάθος ήταν μικρό. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.